Hieroja-akatemia

Oulun Hieroja-akatemia on vuonna 2008 perustettu yksityinen oppilaitos, joka järjestää hieronnan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta.
Koulutuksistamme on valmistunut yli 400 koulutettua hierojaa päätoimisten sekä monimuoto-opintojen kautta.
Tervetuloa sinäkin joukkoomme viettämään antoisa ja opettavainen vuosi!

Alkavat koulutukset:

Päätoiminen koulutus järjestetään 19.8.2024 alkaen!
Haku on käynnissä! Hae tästä
Koulutusmaksu 1500€, joka sisältää myös urheiluhieronta-osion.
Lisätiedot 050 579 1154/Jarno Lyytikäinen

Monimuotokoulutus järjestetään 16.8.2024 alkaen!
Haku on käynnissä! Hae tästä
Koulutusmaksu 1500€, joka sisältää myös urheiluhieronta-osion. Lähiopetus pe-iltaisin ja lauantaisin.
Lisätiedot 050 579 1154/Jarno Lyytikäinen

Hakemuksen saatuamme olemme hakemuksen perusteella hyväksyttyyn hakijaan puhelimitse yhteydessä ja sovimme haastatteluajan. Opiskelupaikat täytetään hakemusjärjestyksessä mikäli muut hyväksyntäkriteerit ovat tasan.

Hieronnan ammattitutkintoon valmistava koulutus rakentuu tutkinnon perusteiden ympärille ja selkeänä päätavoitteena onkin, että jokainen opiskelija suorittaa ammattitutkinnon hyväksytysti ja myös edellisellä kurssilla tämä tavoite toteutui.
Pääkouluttajana meillä toimii Sampo Mustapää, joka on ollut alalla jo yli 10 vuotta ja hänen ammattitaidosta on saanut nauttia myös Oulun Kärppien liigamiehistö aiempina vuosina.
Urheiluhierojana toimimista harjoittelemmekin mm. Oulun Kärppien organisaatiossa sekä oppilaitoksen omalla vastaanotolla.

Kerran kuukaudessa pidämme itsekin yhteisen urheilupäivän ja olemme käyneet viime aikoina mm. jousiammunnassa, erilaisissa mailapeleissä, seinäkiipeilemässä, ulkojäillä sekä ilmajoogassa!

Koulutuksen jälkeen opiskelijalla on monipuolinen käytännön osaaminen tuettuna vankalla teoreettisella tiedolla liittyen ihmisen toiminnalliseen anatomiaan ja sen tyypillisiin ongelmiin.
Sosiaali- ja terveysalan jatko-opintoihin tähtäävät saavat laajan pohjan tuleviin opintoihin mm. fysioterapian ja osteopatian koulutusohjelmiin.
Hyväksilukuja saa ammattikorkeakouluista riippuen hieronnan osalta sekä anatomian ja fysiologian puolelta tenttimään pääsee suoraan.
Myös yrittäjäosioita voidaan hyväksilukea mikäli yrittäjäkokemusta on kertynyt ennen amk-opintoja.

Hieronnan lisäksi hallitaan mm. aktiiviset ja passiiviset venytykset sekä liikkuvuusharjoitukset, nivelten mobilisoinnit, erilaisten lihasenergiatekniikoiden ja lihaskalvokäsittelyiden hyväksikäyttö hieronnan yhteydessä sekä tuki- ja kinesioteippaukset. Myös urheiluhieronta kuuluu meillä mukaan peruskoulutukseen.

Useimmat koulutetut hierojat toimivat yrittäjinä ja itse hieronnan ammattitutkintoonkin sisältyy yrityksen perustamiseen ja sen hallinnoimiseen liittyvät asiat.

Oulun seudun normaalit lomaviikot mekin pidämme lomaa ja samoin jouluna on pidempi loma. Lähiopetusta pidetään (ma)ti-pe ja noin kerran kuukauteen myös perjantai on vapaapäivä.

Koulutetut hierojat

Oppilaitoksen yhteydessä omaa vastaanottoaan pitävät myös koulutetut hierojat Jussi Torppa ja Salla Tiirola. He toimivat osittain myös oppilaitoksen kouluttajina eli heidänkin vuosien mittaan kerryttämä ammattitaito on päivittäin opiskelijoidemme käytettävissä.
Heidän yhteystiedot löydät alta.

Jussi Torppa p. 040 741 1915
www.oulunhieronta.fi

Oulun Hieroja-akatemia

Uusikatu 58 B 22
90100 Oulu
y-tunnus 2575586-4