Ajanvaraus
050 381 5778

Hieroja-akatemia

Oulun Hieroja-akatemia on vuonna 2008 perustettu yksityinen oppilaitos, joka järjestää hieronnan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta.
Koulutuksistamme on valmistunut yli 400 koulutettua hierojaa päätoimisten sekä monimuoto-opintojen kautta.
Tervetuloa sinäkin joukkoomme viettämään antoisa ja opettavainen vuosi!

Nettisivuja päivitetään, vieraile FB-sivuilla ja instan puolella niin näet viimeiset tiedot ja tunnelmat!

Alkavat koulutukset:

Päätoiminen koulutus järjestetään 10.10.2022 alkaen.
Haku on käynnissä! Hae tästä
Koulutusmaksu nyt 1200€! Paikkoja on vapaana!
Lisätiedot 050 579 1154/Jarno Lyytikäinen ja hieroja.akatemia@gmail.com

Monimuotokoulutus järjestetään 14.10.2022 alkaen.
Haku on käynnissä! Hae tästä
Koulutusmaksu nyt 1200€! Paikkoja on vapaana!
Lisätiedot 050 579 1154/Jarno Lyytikäinen ja hieroja.akatemia@gmail.com

Hakemuksen saatuamme olemme hakemuksen perusteella hyväksyttyyn hakijaan puhelimitse yhteydessä ja sovimme haastatteluajan. Tänä vuonna haastatteluja pidämme sekä Oulussa että Kaustisella ja tarvittaessa puhelinhaastattelut ovat myös mahdollisia. Opiskelupaikat täytetään hakemusjärjestyksessä mikäli muut hyväksyntäkriteerit ovat tasan.

Hieronnan ammattitutkintoon valmistava koulutus rakentuu tutkinnon perusteiden ympärille ja selkeänä päätavoitteena onkin, että jokainen opiskelija suorittaa ammattitutkinnon hyväksytysti ja myös edellisellä kurssilla tämä tavoite toteutui.
Pääkouluttajana meillä toimii Sampo Mustapää, joka on ollut alalla jo yli 10 vuotta ja hänen ammattitaidosta on saanut nauttia myös Oulun Kärppien liigamiehistö aiempina vuosina.
Urheiluhierojana toimimista harjoittelemmekin mm. Oulun Kärppien organisaatiossa sekä oppilaitoksen omalla vastaanotolla.

Kerran kuukaudessa pidämme itsekin yhteisen urheilupäivän ja olemme käyneet viime aikoina mm. jousiammunnassa, erilaisissa mailapeleissä, seinäkiipeilemässä, ulkojäillä sekä ilmajoogassa!

Koulutuksen jälkeen opiskelijalla on monipuolinen käytännön osaaminen tuettuna vankalla teoreettisella tiedolla liittyen ihmisen toiminnalliseen anatomiaan ja sen tyypillisiin ongelmiin.
Sosiaali- ja terveysalan jatko-opintoihin tähtäävät saavat laajan pohjan tuleviin opintoihin mm. fysioterapian ja osteopatian koulutusohjelmiin.
Hyväksilukuja saa ammattikorkeakouluista riippuen hieronnan osalta sekä anatomian ja fysiologian puolelta tenttimään pääsee suoraan.
Myös yrittäjäosioita voidaan hyväksilukea mikäli yrittäjäkokemusta on kertynyt ennen amk-opintoja.

Hieronnan lisäksi hallitaan mm. aktiiviset ja passiiviset venytykset sekä liikkuvuusharjoitukset, nivelten mobilisoinnit, erilaisten lihasenergiatekniikoiden ja lihaskalvokäsittelyiden hyväksikäyttö hieronnan yhteydessä sekä tuki- ja kinesioteippaukset. Myös urheiluhieronta kuuluu meillä mukaan peruskoulutukseen.

Useimmat koulutetut hierojat toimivat yrittäjinä ja itse hieronnan ammattitutkintoonkin sisältyy yrityksen perustamiseen ja sen hallinnoimiseen liittyvät asiat.

Oulun seudun normaalit lomaviikot mekin pidämme lomaa ja samoin jouluna on pidempi loma. Kerran kuukaudessa pidämme myös pidennetyn viikonlopun.

Koulutetut hierojat

Oppilaitoksen tiloissa vastaanottoa pitävät myös koulutetut hierojat Jussi Torppa ja Piritta Turunen. He toimivat myös oppilaitoksen kouluttajina eli heidänkin vuosien mittaan kerryttämä ammattitaito on päivittäin opiskelijoidemme käytettävissä.
Heidän yhteystiedot löydät alta.

Jussi Torppa p. 040 741 1915
www.oulunhieronta.fi

Piritta Turunen p. 050 371 6208
http://www.hierojapiritta.fi