Ajanvaraus
050 381 5778

Hieroja-akatemia

Online-varaus

Oulun Hieroja-akatemia on yksityinen oppilaitos, joka järjestää hieronnan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta yhteistyössä Ammattiopisto SAMIedun kanssa.

Nettisivuja päivitetään, vieraile FB-sivuilla niin näet viimeiset tiedot ja tunnelmat.

Alkavat koulutukset:

Päätoiminen koulutus on alkanut 26.8.2019. Vapaita opiskelupaikkoja on 2.
Voit hakea koulutukseen vielä 9.9.2019 asti.

Koulutusmaksu 1500€. Katso tarkemmat tiedot koulutusmaksu-sivulta.

Lisätiedot 050 579 1154/Jarno Lyytikäinen

Monimuotokoulutus järjestetään 13.3.2020 alkaen.
Lisätiedot 050 579 1154/Jarno Lyytikäinen.

Hieronnan ammattitutkintoon valmistava koulutus rakentuu tutkinnon perusteiden ympärille ja selkeänä päätavoitteena onkin, että jokainen opiskelija suorittaa ammattitutkinnon hyväksytysti ja myös edellisellä kurssilla tämä tavoite toteutuikin.
Urheiluhierojana toimimista harjoittelemme mm. Oulun Kärppien organisaatiossa, Oulun Crossfit-salilla sekä oppilaitoksen omalla vastaanotolla.
Kerran kuukaudessa pidämme itsekin yhteisen urheilupäivän ja olemme käyneet viime aikoina mm. jousiammunnassa, erilaisissa mailapeleissä, seinäkiipeilemässä, ulkojäillä sekä ilmajoogassa!

Koulutuksen jälkeen opiskelijalla on monipuolinen käytännön osaaminen tuettuna vankalla teoreettisella tiedolla liittyen ihmisen toiminnalliseen anatomiaan ja sen tyypillisiin ongelmiin. Sosiaali- ja terveysalan jatko-opintoihin tähtäävät saavat laajan pohjan tuleviin opintoihin mm. fysioterapian ja osteopatian koulutusohjelmiin. Hyväksilukuja saa ammattikorkeakouluista riippuen hieronnan osalta sekä anatomian ja fysiologian puolelta tenttimään pääsee suoraan. Myös yrittäjäosioita voidaan hyväksilukea mikäli yrittäjäkokemusta on kertynyt ennen amk-opintoja.

Hieronnan lisäksi hallitaan mm. aktiiviset ja passiiviset venytykset sekä liikkuvuusharjoitukset, nivelten mobilisoinnit, erilaisten lihasenergiatekniikoiden ja lihaskalvokäsittelyiden hyväksikäyttö hieronnan yhteydessä sekä tuki- ja kinesioteippaukset.

Useimmat koulutetut hierojat toimivat yrittäjinä ja itse hieronnan ammattitutkintoonkin sisältyy yrityksen perustamiseen ja sen hallinnoimiseen liittyvät asiat.

Oulun seudun normaalit lomaviikot mekin pidämme lomaa ja samoin jouluna on pidempi loma. Kerran kuukaudessa pidämme myös pidennetyn viikonlopun.

Koulutetut hierojat

Oppilaitoksen tiloissa vastaanottoa pitävät myös koulutetut hierojat Tomi Somero, Sampo Mustapää, Jussi Torppa ja RelaxAntti Antti Seppänen. Kaikki heistä toimivat myös oppilaitoksen kouluttajina.
Heidän yhteystiedot löydät alta. Varmista hinnasto ajanvarausta tehdessäsi.

Tomi Somero p. 044 241 1747
www.hierontatomisomero.fi

Sampo Mustapää p. 044 244 2336
www.hierojasampo.fi

Jussi Torppa p. 040 741 1915
www.oulunhieronta.fi

RelaxAntti p. 044 552 1102